THEORIECENTRUM LIMBURG
De beste keuze om te slagen voor je theorie examen bij het CBR

   


 NIEUW---Theorie-cursus online via webinars---NIEUW

De Corona-crisis treft ons allemaal en zeker de rijscholen en hun leerlingen. Niemand van jullie zal het waarschijnlijk fijn vinden  om thuis te zitten en geen rij- of theorieles meer te hebben.

Maar in deze moeilijke tijden, gaat THEORIECENTRUM 077 door! Wij bieden daarom vanaf nu al onze geplande theoriecursussen aan via een online Webinar. Gewoon vanuit huis een 
theorie-cursus volgen in ons digitale leslokaal. Op deze manier kan je nu je tijd nuttig besteden en heb je na de crisis weer alle tijd om je praktijklessen op te pakken of te starten!!

Het theoriecentrum 077 Webinar kort op een rijtje:
- Dezelfde deskundige docenten als altijd
- Les via een professioneel Webinar
- Maak nu van een nood een deugd
- Gewoon vanuit huis
- Nu theorie = straks volop rijlessen
- Interactie in ons digitale leslokaal
- Geen reistijd

Kortom, wij blijven de vertrouwde theoriecentrum 077 cursussen verzorgen.

 

  Welkom op de website van Theoriecentrum 046  ( Sittard-Geleen )

  Wij zijn een theoriecentrum van samenwerkende rijscholen. Dit is ontstaan omdat veel rijscholen geen cursus geven en de vraag in spoedopleidingen groot is. Dus leerlingen van alle rijscholen in de regio 046 zijn bij ons welkom om het theoriecertificaat op een professionele manier in een kort tijdsbestek te halen.

  De cursus zal meestal zijn op zaterdag van 09.00 tot 14.30 uur zijn in Zalencentrum "de Oase" aan de Bachstraat 51 in Sittard. Vanaf een week voor aanvang van de cursus krijgt de cursist om de twee dagen al opdrachten via de app die hij moet uitvoeren ter voorbereiding op de cursus op zaterdag. In de week na de cursus krijgt de cursist weer om de paar dagen apps met opdrachten die hij moet uitvoeren. In de week daarna is op maandagavond of dinsdagmorgen herhaling en examentraining bij de Oase. Het CBR examen is 's middags vanaf 13.00 uur bij het CBR in Maastricht.  De cursist ontvangt van ons een inlogcode om op internet te kunnen inloggen en kan zo alle leerstof bestuderen en het huiswerk en de opdrachten vanaf elke plaats uitvoeren. Boeken zijn op deze manier niet meer nodig. 

  Zo gaat het bij het CBR theorie examen


  Deze spoedopleiding theorie kost € 170,00. Dit is inclusief alle digitale leermiddelen en het examen bij het CBR.

   

      

     KLIK HIER VOOR CURSUSDATA



     Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig. Door het volgen van een goede theoriecursus zul je waarschijnlijk minder praktijklessen nodig hebben!! Het theorie-examen bestaat uit 3 delen: 25 vragen over gevaarherkenning, 12 vragen betreft kennis en 28 vragen over inzicht.  Om te slagen voor het examen moet je voor alle onderdelen een voldoende halen (de slaagnorm voor deel 1 gevaarherkenning is vragen 13 goed hebben, deel 2 kennis is dat 10 vragen goed hebben en bij inzicht moet je er 25 goed hebben) Zie onderwerpen CBR. Nadat je bent geslaagd voor het examen ontvang je een theoriecertificaat dat anderhalf jaar geldig is. Om aan het theorie-examen te mogen deelnemen moet je minimaal 16 en een half  jaar oud zijn.

      

      Theoriecentrum LIMBURG Tel: 077-475 2599 of 06 558 44499 E-mail: autowim@planet.nl