THEORIECENTRUM LIMBURG
De beste keuze om te slagen voor je theorie examen bij het CBR

  Welkom op de website van Theoriecentrum 046  ( Sittard-Geleen )

  Wij zijn een theoriecentrum van samenwerkende rijscholen. Dit is ontstaan omdat veel rijscholen geen cursus geven en de vraag in spoedopleidingen groot is. Dus leerlingen van alle rijscholen in de regio 046 zijn bij ons welkom om het theoriecertificaat op een professionele manier in een kort tijdsbestek te halen.

  De cursus zal meestal zijn op zaterdag van 09.00 tot 14.30 uur zijn in Zalencentrum "de Oase" aan de Bachstraat 51 in Sittard. Vanaf een week voor aanvang van de cursus krijgt de cursist om de twee dagen al opdrachten via de app die hij moet uitvoeren ter voorbereiding op de cursus op zaterdag. In de week na de cursus krijgt de cursist weer om de paar dagen apps met opdrachten die hij moet uitvoeren. In de week daarna is op maandagavond of dinsdagmorgen herhaling en examentraining bij de Oase. Het CBR examen is 's middags vanaf 13.00 uur bij het CBR in Maastricht.  De cursist ontvangt van ons een inlogcode om op internet te kunnen inloggen en kan zo alle leerstof bestuderen en het huiswerk en de opdrachten vanaf elke plaats uitvoeren. Boeken zijn op deze manier niet meer nodig. 

  Zo gaat het bij het CBR theorie examen


  Deze spoedopleiding theorie kost € 170,00. Dit is inclusief alle digitale leermiddelen en het examen bij het CBR.

 

   

      

     KLIK HIER VOOR CURSUSDATA     Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig. Door het volgen van een goede theoriecursus zul je waarschijnlijk minder praktijklessen nodig hebben!! Het theorie-examen bestaat uit 2 delen: 25 vragen over gevaarherkenning en 40 vragen over regelkennis en verkeersinzicht.  Om te slagen voor het examen moet je voor beide onderdelen een voldoende halen (de slaagnorm voor deel 1 is 13 goed hebben en voor deel 2 is dat 35 goed hebben). Nadat je bent geslaagd voor het examen ontvang je een theoriecertificaat dat anderhalf jaar geldig is. Om aan het theorie-examen te mogen deelnemen moet je minimaal 16 en een half  jaar oud zijn.

      

      Theoriecentrum LIMBURG Tel: 077-475 2599 of 06 558 44499 E-mail: autowim@planet.nl